Renovatie

Uw oude schuurtje weer als nieuw

Vraag van de klant

Deze klant in Hank had voor de renovatie van zijn oude betonnen bijgebouw verschillende offertes aangevraagd. Tegen een concurrerende prijs is het oude bijgebouw veranderd in een mooie gepotdekselde schuur.

Mijn aanpak

De schuur die hier stond was van betonnen platen voorzien, geplaatst tussen betonnen palen. Het dak was van asbest golfplaten welke de klant zelf heeft verwijderd. Hiervoor in de plaats liggen nu mooie authentieke rode dakpannen. Tegen de betonnen wanden zijn ribben bevestigd met potdekselwerk. Het potdekselwerk behoeft geen onderhoud, aangezien deze planken geïmpregneerd zijn. De ramen die nog te zien zijn, zijn nog de originele betonnen ramen bekleed met hout.

Het eindresultaat

Dit oude bijgebouw is omgebouwd tot een fraaie en duurzaam gepotdekselde schuur. Deze behoeft dus geen onderhoud meer.